Veterinär besök

/ elviras inlägg
Idag fick Otto besöka veterinären på grund av sin lilla klo på höger bak tass. Igår kväll skulle vi ta in Otto från uteburen och då ser min granne att det är massor av blod på hans tass. Precis så var det också. Eftersom att det var så mycket päls så kunde man inte se så bra, men det hade antagligen gott av en del. Då kände man typ klantiga kanin.
 
Men vi åkte till min ridkompis Anna (har kaniner) sådär på kvällskvisten så fick dom kolla på han. Dom såg samma sak, saknades en bit av klon och torkad blod. Då tänkte man din klumpiga lilla kanin. 
 
Sen så nu för någon timme sen så vart det veterinären. Tre personer fick hålla i han, mamma ena baktassen, jag baktassen och veterinären tassen som han hade ont i. Men han är starkare än vad man kan tro så han sparkade sig loss, hehe. Men efter ett tag så vart han lugn och då kunde dom konstaterade dom att den yttre klon var borta, men pulpan var kvar. Så ingen ner sövning var det som tur var, då kunde man andas ut! Men medicin blir det och rengöring med kompress och koksalt blir det i tio dagar. 
 
Fast ändå tycker jag att det är lite intressant att vara hos veterinären, man kan väl säga att det är lite av ett dröm jobb:)
 
Skönt att bästakompis är frisk!