Klubbmästare!

/ elviras inlägg
Kan ni fatta det jag vart klubbmästare!! Det är helt otroligt, och jag är sååå himla glad!
 
På lördags morgon så satt jag och mamma och fixade det sista till min utkläddnad som var Batman och Jokern. Kanske lite sent men jag tcyker helt klart att det var värt det! Jag var Joker och Jane var Batman. Faktiskt en rätt bra och enkel utkläddnad som höjde våra poäng bra. 
 
I stallet så åt vi först en god brunch med alla som var där och det var otroligt mysigt! Sen så var det bara att börja fixa med allt. Jag skulle sminka mig, vit, svart och röd i ansiktet. Jane skulle borstas, lindas och sätta i knopp dekorationer som var Batman loggor. Sen så skulle självklart sadeln, läntäcket, luvan och tränset på men det var det absoluta vi gjorde. Sen så var det uppvärmning som stog näst på schemat. 
 
Jag tror att jag nog började rida fram lite för tidigt, men jag skritta väldigt lång tid och tog många små pauser i skritten. Men jag tyckte i alla fall att när vi kom in på banan var vi verkligen redo och enligt mig gick banan helt klockrent och det ledde till 66,017%. Det ända jag tänkte på var att hon drog upp huvudet lite i halterna i början och slutet. Sen var hon låg i formen i hela programmet men jag tycker det ändå såg bra ut och enligt mig är de det som räknas. Sen var det roligt att jag fick procenten som jag tycker är väldgit bra och det är personbästa:)
 
Känslan när dom satt på täcket på Jane och sen en klubbmästar rosett och det högsta procent+poäng bland ponnysarna gav mig en första placering individuellt. Sen en pokal i handen och rida ärevarv det var så himla roligt!
 
 
 
 
Jag pratade med några kompisar i stallet i måndags när jag jobbade, då tyckte dom att jag var en bra vinnare för att jag gick liksom inte runt och skröt om vad bra det gick och priserna jag fick. Det tycker jag är väldgit roligt att höra, för jag har märkt när folk har sagt grattis i stallet så säger jag tack och sen så pratar vi vidare om något annat. 
 
Jag hade aldrig klarat hela den här dagen utan världens bästa groom, Linnea! 
 
 
Kram Elvira :)