Höjdar träning

/
Höjdar träning kan man säga om dagens träning med Suprice.

Första träningen var imorse, då var det en dressyrträning. Då vi tränade på att flytta undan för skänkeln. Igår tränade vi med det och för att det var första gången så vart det bra. Ännu bättre gick det idag, lite svårt för vänster skänkeln men för höger skänkeln så ser det bra ut!

Nästa lektion lite senare på dagen så var det hoppning på schemat. 
Träningen började med att han var lite stirrig för lillkusinen fick rida på en liten ponny där som heter Dulo och dom är kompisar. Så han vart lite ledsen att dom gick, så lite problem med att gå framåt var det men sen började lektionen på riktigt👍 
Först en kombination där jag skulle rida på 8 och nio stycken språng. Sen så galopperade vi ett helt varv utan några avbrott och ett varv med några stycken avbrott. Vi tränar på att galoppera genom svängarna så ett helt varv är toppen! 

Sen avslutade vi på en oxer. Först 60 cm sen höjde vi upp lite i taget tills vi kom upp till 75 cm-80 cm. Det klarade han galant. En gång vände vi upp lite sent så då kom vi inte rätt så då stack han förbi. Men det gör inget.

Han börjar även gå på tygeln också💗

Film på vår Instagram kommer upp inom kort:)

Lite roligt att min lilla kusin Molly fick rida idag på samma hästgård där Suprice går. Till och med lite trav vart det och rida lätt visste hon hur man gjorde👌
Molly och Anton på Dulo