2015, ett år som gått upp och ned!

/ elviras inlägg
 Vad ska man säga om 2015? Ett år som har varit riktigt kul. Men en enda sak har sänkt hela året enormt!
 
Jaa, 2015 är ett år som har gått upp och ner. För den mesta delen upp men lite ner då och då. Här kommer en rangordnad lista på dom mest speciella händelserna i mitt 2015, dåliga och bra.
 
1.  Otto dog, halva mitt hjärta försvann...
2. Träffa Suprice
3. Vinna KM!!!
4. Wirsbo ridlägret. 
5. Rom och Åre resan. 
6.  Börjat gå på Konfirmations träffar. 
 
Som sagt är det en händelse som har gjort hela året till ett piss år :))))
 
Vad har hänt under hela året?

 Början av året gick rätt trögt. Höjdpunkten den månaden var husdjursmässan, jag stog i Stockhomls kaninavelsförening monter och både Märta och Otto representerade den holländska kaninen. 

 
 
I februari flög vi till Göteborg och gick på Gothenburg Horse Show. Otroligt roligt hela helgen. Min ridlärae tävlade i dressyren, så det var extra roligt att se henne tävla. 
 
 

 Min kära kanin Otto fyllde två år i April! Tyvärr var han inte hemme då för vi hade 50-års fest för min mamma, men det viktigaste är att han ändå fyllde år! :)

 Födelsedagsbarnet!

 

Sommarlov med en massa skoj! En riktigt bra vecka på Wirsbo herrgård med massor av fina människor och självklart hästarna. Jag red Edward och Linnea red en som hette Henry. Vi fick för första gången hoppa stor häst och det var väldigt roligt och bada med hästarna som var det bästa på hela lägret!

 
 

I Juni åkte jag till Gotland och var lite sådär nere för skulle inte få rida på typ en månad. Men hur mycket tur kan man ha? Dom skulle öppna en ridskola 500 meter bort från vår stuga, så jag fick rida deras ridskole häst. Den var inte utbildad så det var en upplevelse. 

 Första gången jag red på Suprice:)
 

Märta fyllde 4 år men vi var inte hemma då, för att vi var i Rom, hehe. 

 Födelsedagsbarnet!

 

Denna månad sänkte året till en låg nivå... månaden började bra med att jag åkte till Rom i fyra dagar och jag, mamma och Olivia utforskade Rom kan man väl säga och shoppade en hel del. Direkt efter att jag kommit hem från Rom så åkte jag till Gotland med Pappa för att träffa Suprice igen och kusinerna. Då slog vi även höjdrekord jag och Suprice, hela 80 cm! Efter jag kommit hem från Gotland så skadade Otto sin klo. Ett besök hos veterinären och medicin och det vart bra! En vecka efter så fick vi åka till veterinären igen för Otto var hängig och han åt inte. Medicin under hela natten och sen vart det ett hejdå. Började även i skolan samma morgon som han gick bort. 

 Coluseum
 
Ottos favorit ställe...
Ottos bur...
 

 I September var allting igång, skolan och ridningen. Upptäckte då att 8:an var ett helvete...

Hopptävling på Jane och vi kammade hem en vinst. Jag gick då upp till 70 cm klassen.  

 

 

Ett efterlängtat besök till Suprice. Väldigt roligt att få träffa han och dom nya ridskoleponnysarna som var fyra stycken urgulliga fjordingar, såååå söta!

 

Jag och Jane vann KM, som var helt otroligt! Vi var utklädda till Batman och joker. Vi vann både hela KM i ridskoleponny kateogrin och ndividuellt bland alla ponnysar. 

 

 

Sweden International Horse Show med Usek. Nästan hela Usek var med så det var roligt att vi kunde komma ut och hitta på roliga saker. Under den helgen så fick jag träffa Olivier!

 

 

En händelserik sista månad! Först var den USEKs årliga julshow där faktiskt jag och Linnea var huvudrollerna. Två stycken hästar som heter Lalle och Winnie. 

 

En dressyrtävling på Jane som gick sisådär, kom 2:a plats av 3, hahaha! Men vi red en L:A på 65 (komma något) %. Det var bra tyckte jag, tanke på att Jane inte ville backa, haha! Har ingen aning om hon inte kunde det eller om jag gjorde fel. Men annars var rundan helt okej:)

Bästa hästen
 

Firade jul i Åre, med skidåkning och en hel magisk "julfeeling"!

 Uppe i skidbacken. 

 

Nu är det bara att ladda om inför 2016 och vi får se om det blir ett bättre år.

 

2016 är välkomnat av öppna armar av mig och hoppas att det bara blir massor av skoj!

 

En tung sak med att lämna 2015 är att det känns som att Otto bara blir längre och längre bort från mig. Och nu när det blir årskifte så är han himlans långt borta... <3

 

Hoppas att ni har haft ett riktigt bra år och att ni kommer ha ett riktigt fint år framför er! :D