Lite smått och gott, mycket stallhäng

/ Linneas Inlägg
Hej igen!
 
Fredag och sista dagen på höstlovet eller tekniskt sätt är det det, men det är ju helgen kvar också. Har faktiskt inget emot det.
 
Mitt höstlov har varit jätte bra jag har varit hemma hela veckan men gjort massa olika grejer. 
 
I måndags var jag hos en kompis och plockade svamp. Folk kanske skrattar men det är faktiskt jättekul speciellt när man hittar svamp också haha. Sen på kvällen hade jag Carros teori och sen red jag igen. Jag red Marre så det gick som det gick. Hon är verkligen inte van vid att gå J3+ grupper. Men det var kul att sitta på hennes rygg igen, hon var den första hästen hästen jag red på Veda.
 
I tisdags åkte mamma och jag till Rosendals trädgård vilket var jätte mysigt. Vi gick en sväng vid Waldermarsudde, åt luch i trädgården och sen så handlade vi lite. Jag klippte mig även kom jag på nu, mycket hår blev jag av med.
 
Sen i onsdags så var det usek möte på morgonen, skrev klart första halvlek och skrev klart alla ideer till andra som nu måste fyllas i och byggas på. Skriver det här så att jag kommer ihåg det. :)) Efter det åkte jag direkt till en kompis sen åkte vi, Andre och hennes brorsa till IP och spela lite fotboll och kollade på hockey.
 
I går, torsdag åkte Andre, mamma och jag till Kungsholmen för att besöka glassfabriken där vilket vi gör på nästan varje lov och handla lite ost. Medans mamma var hos en sjukgymnast var Andre och jag på stadsbiblioteket där det finns mer än 100000 böcker om ALLT verkligen allt! I mitten ser det jätte coolt ut. Bara en massa kunskap som man önska att man hade.
På kvällen sen åkte jag och red där jag fick Colleen. Det var verkligen den roligaste lektionen jag haft på riktigt länge. Malin vet verkligen hur man rör om och skapar nytt. Vi red barbacka och vi började med att göra lite stretching och smidighets övning med att nudda höger tå med vänster hand och tvärtom, sen snurra armarna framåt, bakåt och åt olika håll. Sen kaptensvändingar i halt och skritt. Vi gjorde sen om detta varje kvart , haha vi var inte de smidigaste å vi fick många skratt! Sen hoppade vi lite på ett enstaka hinder barbacka. Jag hade aldrig galopperat barbacka tidigare så var lite nervös ärligt, men Colleen är världens skönaste och snällaste och gick till och med på tygeln i början. Iallafall vi hoppade det enstaka hindret först utan en hand sen utan några händer alls. En riktig adrenlin kick som verkligen fick igång mig. Sen höjde vi lite så att det till sist låg på 85 cm. Det var jättekul och skönt att rida utan att känna att det fanns några riktiga krav utom de du ställer på dig själv sant att man inte behövde prestera för någon. Nu väntar jag bara på träningsverken, haha.
 
Idag så har jag jobbar lite med att hitta sponsorer vilket gick bra i slutet och sen åkte jag till stallet för att ha teori och sen rida hoppspecialen. Jag fick rida Twist vilket gick bättre än vad jag trodde, en vägran men bi kom inte fel på några hinder iallafall. Skriver mer imorgon om den.
 
Imorgon är det KM i dressyr som gäller, jag ska inte tävla men jag ska vara groom åt Elvira. Vilket ka bli spännande. Skriver mer imorgon! Nu väntar sängen och tidig uppstigning imorgon.
 
Hörs imorgon!
 
Bilder på stadsbiblioteket på Odenplan